bugün

entry'ler (3168)

yaş ilerledikçe fark edilen şey

Bir devrin bitip yenisinim başladığını anlamak. Annemin babam için yaptıklarını görünce kadın kendini ne paralamış yıllarca demiştim.
Şimdi aynı evin içerisinde eşit şartlarda yaşadığın bi hayat arkadaşın olduğunu fark ediyorsun.
Onların yaşadı şey mecburiyet, bizim yaşadığımız şey hayat paylaşmak.

yazarların sözlükteki amaçları

Cinsel seks.

anın görüntüsü

Kavuştuk...

görsel

9 temmuz 2022 uludağ sözlük bayramlaşması

Yarın kan gövdeyi götürecek sonra da kimse kimseyle paylaşmadan deep freeze de yer alacak yıllık etler ayrıştırılacak. Hatta çıtır çıtır mangal yapacak bazıları köy yerinde... evlerde etler kavrulacak falan işte ya.
Bu bayramda iyice dinle alakası olmayan şekilde yobaz yobaz insanlar ibadet yaptım sanacak. Gerçekten inanıp ibadet olarak yerine getirenlerin bayramı mübarek olsun gerisine şunu demek istiyorum;

Minareden atlarım, bayramınızı kutlarım.

içmedeyiz uludağ sözlük

görsel

10 06 2022 benzin zammi

Ben artık 50 lirayı götüme sokuyorum.

görsel

geceye tamamen alakasız bir fotoğraf bırak

görsel

ebru gündeş in ıraklı sevgilisi

Kadın türk sevmiyor yaa ortadoğulu arablar daha cazip geliyor demek ki. Arablar başını yesin ebru zaten biri yedi diğeri de yesin de otur zırla.. inş, amin...

önce ısırıp sonra öpen sivrisinek

Isırdıktan sonra öperek gösterdiği sevgi ve şefkat gösterisinin ardından anında sevgiyi gösterdiği insan tarafından yok edilecek sivri sinektir.

Yumuşama yiğidim kanma sen insanlara sok geç, onlara en ufak şefkat ve sevgi gösterirsen kanadını ikiye ayırırlar yapma guzuuum etme...

roland garros 2022

Casper ruud denilen norveçli genç ile 14. Şampiyonluğunu kazanmak için kort'a çıkmış Rafael nadal arasında oynanan final maçı sonucunda şampiyonluğa uzanan nadal olmuştur.

Bu sonuçla 22. Grand slam zaferi ile en çok grand slam şampiyonluğuna ulaşmış oyuncu olmuştur.

Grand slam finaline çıkıp nadal'a direnemeyen oyuncu bi zahmet bidaha buralara geleceğini düşünmesin. izlediğim en rezil roland garros finaliydi o kadar rezildi ki 3. Set başlamadan kapattım. Maç bitmeden yazıyorum zaten bunları sonuç belli.
3. Sette de bagel yapar yollar ruudcuğu. Neyse çok uzattım, yazacak çok şeyim var da kendimi tutuyorum zaten yoksa pis sövecem.

üniversitede seks yapamayan erkek

Ben de yapamadım ama örgün olarak üniversitede okumadığım için olabilir o yaa. Bilemedim şimdi *

yazarların üzüldüğü olaylar

Okumayı bilmediğin için olabilir. Çünkü 10. Sınıfım değil adam 10. Sınıftım yazmış.

Sizi yazar yapan moderatörün su sayacı bozulsun aykü!...

Edit:
Şimdi tanım gireyim şikayet gelince yazdığım boşa gitmesin.
Superman sametin yaşadığı olaya ben de üzüldüm. Güncel üzülmem budur.

frankis lukassen

Ben yazar olduğunu bilmiyordum geçen gün bizim mahallenin kıraathanesinde bir ibne diyerekten anılıyordu. Meğersem kıraathanede biliyormuş sözlüğü daha dikkatli olup ifşa etmemem lazım kendimi *

ebrar karakurt

Zaten ilişkide baskın taraf olmayı tercih ettiği için doğru yorum yapmış ankakusu yazarımızın annesi *

rafael nadal vs novak djokovic

Djokernole'ü patates eden nadal abimiz son şampiyonluğunu alıp roland garros'un tek sahibi benim diyerek jubilesini yapacak bence bu seneden sonra. Şaka maka 36 yaşında adamın bu kondüsyonda olması efsane bir olay 4 grand slam'i de alırsa şaşırmam yani..

kirmizi pelerinli

Hiç alakası yokken 3-5 entrysini okuyup gördükten sonra bi soğuma gelip donuzlamayı düşündüğüm yazar. Normalde böyle bir şeyi planlamam direkt yaparım ama bu ayrı bi şey ilk defa başıma geliyor.

Enteresan.

kanatlarim varr ruhumda sözlük sefiridir biat edin

Sebastian dur allasen zaten ortalık karışık...

skolyoz

Yarın 3. Kez ameliyatına gireceğim hastalığım. Vidalar çıkacak sonrası güzel olacak inşallah. Vidalarda gevşeme olduğu için çıkarılacak umarım bidaha takılması planlanmaz. Öncesi ve sonrası her zaman ihmal edilmemesi gereken bir hastalık.

Ben çektim ve hâlâ çekiyorum, bu hastalığa sahip olanlar lütfen ihmal etmesin. Ağrıların katlanılamaz hale geldiği zamanlar olabiliyor egzersiz ve yüzmeyi kesinlikle ihmal etmeyin.

Bu da geçince görüşmek üzere sözlük. Kendinize cici bakın, sağlıcakla ve sağlıklı kalın...

memur oldum laaaaaaannn

Evlilikle ilgili düşüncelerimi deneyimleyerek buraya yazıp evlenecek olanları uyaran yazar. Haklı adam kimsenin derdini çekmek zorunda değilsiniz.

Kendi kafanıza uygun olduğunu düşünmediğiniz biriyle kesinlikle evlilik falan düşünmeyin sonra çok pişman olursunuz...

fatih terim bakışı

görsel